Opiniuj24.pl - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Windykacja
  • /
  • Kancelaria Ultimatum Marcin Protaziński
  • /
  • 1

Opinie o Kancelaria Ultimatum Marcin Protaziński

www.kancelaria-ultimatum.pl

Podkowa Leśna

Poziom cen/prowizji
1.18
Rzetelność
1
Skuteczność
1
Terminowość
1

Średnia ocen

1.05

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

11

dodanych opinii

 

Irena / 2020-02-14

Opinie pisze dla nich i hejt wobec ludzi piszących prawdę o Ultimatum w sieci umieszcza farma troli pod nazwą Internet-Image Ilona Kowalska Bolesławiec, najwięcej robi tam Jurek Kowalski, twardy gość, hejtem zalał połowę polskiego internetu. Cała ekipa zrobiła sobie stałe źródło dochodu z wykorzystywania naiwności ludzi.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Fałszywe adresy siedziby, fałszywe opinie, fałszywe rejestry dłużników

Extra informacje

Janek / 2019-05-25

Witam Dlaczego Facebook nie usunie im strony chociaż było zgłoszenie kilka razy o przestępstwo . Może w końcu jakiś dobry haker pousówa strony tej psełdo kancelarii z sieci jak władze jeszcze tego nie zrobiły ile jeszcze ludzi muszą na kasę naciągnąć ......
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystkie

Extra informacje

Marek / 2019-04-14

Dlaczego prokuratura nie zrobiła z ta pseldo kancelaria jeszcze porządku oszuści ! Gdzie policja dlaczego nie po usowaja stron żeby już nie działała ta niby firma
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

Stefan / 2019-04-11

To jesz juz zenujace.Sami pisza opinie o sobie.Najlepsza opinia to ta:Nie mam nic im do zarzucenia - Kancelaria Ultimatum opinie pozytywne ma nie bez byle powodu.Ha hahahahahahahahahahah https://www.windykacja-dlugow.pl/opinie/
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

same

Extra informacje

syf

Mariusz / 2019-03-12

Jarocki i Protaziński TO ZŁODZIEJE a razem z nimi adwokat Olszewski ! Uwazajcie na nich !!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

skontaktuj sie ze mna to Ci opisze !

Extra informacje

anonim / 2019-03-12

Uwaga na firmę kancelaria ultimatum ... Własnie otworzyli drugą stronę odzyskamydlug ... Znowu naciągają ludzi i oszukują ... Zero kontaktu ! Wzieli ode mnie pieniądze i przestali sie kontaktować ! sprawa była w telewizji w uwadze TVN ! Nie daj sie naciągnąć !! Kupili mnóstwo komentarzy pozytywnych ! Weź do serca moją opinie i nie bierz tej kancelarii !!!!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

brakt

Wady

brak kontaktu , ukradli moje pieniadze

Extra informacje

Chcę pozostać anonimowa / 2019-03-06

Jestem załamana, przez tę kancelarie od długiego czasu nie śpię po nocach, moja rodzina nie należy do zamożnych, zostaliśmy oszukani przez pewną firmę, w odzyskaniu długu miała nam pomóc kancelarie Ultimatum, która to ma tak wspaniałe opinie w internecie w niektórych miejscach, okazało się ze zostaliśmy ponownie naciągnięci na pieniądze, zaczeliśmy opisywać sprawę, pisać do radia do TV, w końcu nakręcono o tych bardzo złych ludziach materiał w Polsacie poniżej link: https://rutube.ru/video/d5ffbf9aa4985a9d57d1127944179fe4/ Jarocki i Protaziński jednak potrafią swoimi metodami zastraszyć dosłownie każdego, jak zaczęliśmy opisywać swoimi danymi jak nas oszukali to dodatkowo zostaliśmy przez nich zaskarżeni i mamy dodatkowe problemy, to jest po prostu niesłychane, co nas spotkało, bogu dziękujemy tylko, że nasze dzieci są zdrowe, gdyby nie dzieci to życia się odechciewa, przez młodych naciągaczy. Ostrzegam wszystkich, nie czytajcie opinii pozytywnych o ULTIMATUM, które oni sami sobie piszą, a wszystko negatywne udaje im się kasować :(, może moja opinia uratuje kogoś innego, zanim podejmiecie współpracę z nimi, pozdrawiam czytających. Dodam tylko, że wszystkich oszukanych proszę o zgłąszanie do do prokuratury w Jeleniej Górze, która to prowadzi postępowanie przeciwko tym złym ludziom! Panie Jarocki i Protaziński, ja na was nie mam siły, ja z wami nie wygram, smażyć będziecie się w piekle, życzę aby podobna sytuacja spotkała wasze dzieci i rodziny, aby zdychały z głodu i nie spały po nocach jak my! Jesteście zwykłymi szmalcownikami, podli ludzie, kombinatorzy, bez honoru, bez rozumu.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

nie ma zalet na złych ludzi

Wady

szmalcownicy

Extra informacje

długo

Snake / 2019-02-07

Oszuści, firma jest wkreślona z rejestru 30.06.2017
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Same

Extra informacje

Mirosław / 2019-02-01

kłamią, naciągają, obiecują, nie dotrzymują słowa, wyciągają kasę nie robiąc nic, ponadto nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile... O co chodzi z tym ze nie istnieją? Zawarłem z nimi umowę niecały rok temu, nadal czekam na pieniądza. Po moich interwencjach złożyli pozew i dłużnik otrzymał nakaz zapłaty. Od tego czasu przez kolejne 2 miesiące cisza
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.50
Zalety

opinie na FB (skąd je biorą?)

Wady

za mało miejca i czasu by wszystko napisać

Extra informacje

Serdeczny / 2018-12-19

Firma jest jednym wielkim KICZEM, naciagaja tylko klijetow
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak skutecznosci

Extra informacje