Opiniuj24.pl - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Windykacja
  • /
  • Kancelaria Wierzytelności Ultimatum Marcin Protaziński i Rafał Jarocki
  • /
  • 1

Opinie o Kancelaria Wierzytelności Ultimatum Marcin Protaziński i Rafał Jarocki

www.kancelariaultimatum.pl

Warszawa

Poziom cen/prowizji
1.53
Rzetelność
1.52
Skuteczność
1.52
Terminowość
1.51

Średnia ocen

1.52

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

119

dodanych opinii

 

Sherlock Holmes / 2020-10-02

Brak rejestracji w Polskich Urzędach , brak nip, regon,krs, brak adresu siedziby Kancelarii ???????????? jedyny adres znaleźli reportaży śledczy Polsatu, ???????????? , opinie kupione z firmy z różnych kont łatwo da się sprawdzić kiedy dane konto jest założone , a tym bardziej jeżeli się jest tak zwanym Lokalnym przewodnikiem ????????????, masakra jakie krety, teksty kopiowane ze stron innych kancelarii i przerabiane ale Google to widzi przecież z tego co się orientuję w internecie krąży pismo z jednej z Białostockich i Krakowskich Kancelarii o tymże ta fachowa i tak uznana Kancelaria kopiuje im teksty sprawa chyba na Policji i w innych urzędach, Tak że Potrazinski i Jarocki czas się pakować i za kraty wylądować
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

dużo minusów bardzo dużo mnóstwo bardzo bardzo bardzo dużo

Extra informacje

oni nie mają już czasu czas się skończył

IrenaS / 2020-09-06

Zanim wpakujesz się w spore kłopoty oglądnij reportaż śledczy o tych oszustach w Polsacie https://www.polsatnews.pl/wideo-program/interwencja-poszkodowani-dwa-razy-rowniez-przez-kancelarie-odszkodowawcza_6710114/ Firma działa całkowicie nielegalnie, podaje fałszywe adresy, nawet nie jest zarejstrowana, nie płaci podatków, zus ani innych danin, zajmuje się nimi prokuratura i policja.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Nie daj się wciągnąć

Extra informacje

Zjednoczony / 2020-08-30

Drodzy pokrzywdzeni Przyjaciele, jednoczę się z wami wszystkimi przeciwko tym cwaniaczkom opinie dodawajcie na ich wizytówce googla i nie bójcie się ich wezwań do zapłaty na 30 tysięcy to bzdura piszecie prawdę o nich żaden sąd nie wyda na was wyroku i obowiązku ich przepraszania działają nielegalnie bez wpisu do ceidg bez nip oraz regon podaję linki gdzie trzeba ich opisywać : https://www.google.pl/search?ei=lMFLX6CHA4GyrgSwqJQg&q=opinie+ultimatum+&oq=opinie+ultimatum+&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIICAAQFhAKEB46BAgAEEc6AggAOgUIABCxAzoICAAQsQMQgwFKBQggEgEwSgUIKBIBMFC3WViUkgFgoJQBaAVwAXgAgAG6A4gBiyGSAQoxLjE4LjMuMi4xmAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpesABAQ&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwigoZWUm8PrAhUBmYsKHTAUBQQQ4dUDCAw&uact=5#lrd=0x471949c67722797d:0x5bf4cd76c9989ba5,1,,,https://www.google.pl/search?ei=lMFLX6CHA4GyrgSwqJQg&q=opinie+ultimatum+&oq=opinie+ultimatum+&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIICAAQFhAKEB46BAgAEEc6AggAOgUIABCxAzoICAAQsQMQgwFKBQggEgEwSgUIKBIBMFC3WViUkgFgoJQBaAVwAXgAgAG6A4gBiyGSAQoxLjE4LjMuMi4xmAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpesABAQ&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwigoZWUm8PrAhUBmYsKHTAUBQQQ4dUDCAw&uact=5#lrd=0x471949c67722797d:0x5bf4cd76c9989ba5,1,,, https://twojeopinie.pl/kancelaria-ultimatum https://portal-konsumenta.pl/opinie-o/kancelaria-ultimatum
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

OSZUSTWO HAMSTWO KRĘTACTWO NACIĄGACZE NAIWNYCH FRAJERÓW

Wady

PLUSÓW NIE MA SĄ MINUSY SAME OD DZIAŁAŃ PO ODZYWKI TELEFONICZNE

Extra informacje

BZDURA BZDURA BZDURA CZAS NAJWYŻSZY NA DZIAŁANIA OGRANÓW ŚCIGANIA I PROKURATORA

Sasza / 2020-08-29

Uwaga! To jest firma żerująca na oszukanych. Ich dewizą jest robienie interesu na ludziach, którzy już stracili pieniądze. Ich prawnik bez ogródek opowiada przyciśnięty, że szansa na odzyskanie wierzytelności w Polsce jest prawie żadna, więc jak jesteś głupi to płać kolejnym cwaniakom. Zdumiewające, że nadal działają!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

nie ma

Wady

działania pozorowane za realne pieniądze

Extra informacje

działają tylko online, nie ma możliwości kontaktu osobistego, przy roszczeniach uciekają się do gróźb

Janusz / 2020-08-28

Żadna kancelaria, firma na słupa z Wielkiej Brytanii, w Polsce w internecie podają tylko fałszywe adresy. Brak jakiegokolwiek kontaktu.Po przelaniu pieniedzy na konto cisza.Nigdy wiecej nie dajcie się im okraść.Reportaz w Polsacie utwierdzil mnie tylko,ze to naciaganie naiwnych.Niestety,bylem jednym z nich.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Nielegalna działalność, nie zarejestrowana, brak NIP, REGON, KRS

Extra informacje

Irena_S / 2020-03-08

Działają całkowicie nielegalnie, nie posiadają NIP, REGON, KRS ani wpisu do ewidencji DG. Nie płacą w Polsce podatków ani ZUS. Byli przedmiotem licznych postępowań prokuratorskich, prowadzą fałszywy rejestr długów na który wpisują swoich byłych klientów którzy napisali o nich prawdę w sieci albo opowiedzieli dziennikarce Polsatu o tym co im zrobił Protaziński. Podają fałszywe adresy siedziby.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Proszę oglądnąć reportaż Polsatu o nich

Extra informacje

Próba wyłudzenia / 2020-03-07

Jak widać dalej kombinują ponieważ wczoraj odebrałam wezwanie do zapłaty na kwotę 11000 na poczet osoby której nazwiska nigdy nie słyszałam. Oczywiście nie posiadam dlugu.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Oszuści

Wady

Oszuści

Extra informacje

Oszuści

Próba oszustwa / 2020-02-28

Oszuści próbowali mnie oszukać na lewe wezwanie do zapłaty na kwotę 6000zl \r\n
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Scierwo

Wady

Scierwo

Extra informacje

Scierwo

Irena / 2020-02-26

Zanim do nich zadzwonisz (pójść nie pójdziesz bo adres na złotej jest fałszywy jak wszytkie jakie podają) obejrzyj sobie reportaż śledczy Polsatu o Ultimatum się zastanów dobrze -> https://www.polsatnews.pl/wideo-program/interwencja-poszkodowani-dwa-razy-rowniez-przez-kancelarie-odszkodowawcza_6710114/
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Wielka mistyfikacja i typowe naciągactwo

Extra informacje

Wezwanie do Zapłaty / 2020-02-22

Wezwanie do zapłaty otrzymała również Pani redaktor która robiła o nich reportaż ha ha ha ha ha ha
Zalety

O czym mowa nie ma zalet

Wady

Same wady

Extra informacje

Brak nip regon nie ma ich w rejestrach