Opiniuj24.pl - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Inne usługi internetowe
  • /
  • WieczorekWeb Tworzenie stron Białystok
  • /
  • 1

Opinie o WieczorekWeb Tworzenie stron Białystok

www.wieczorekweb.pl

Białystok

Cena/Jakość
4.29
Obsługa klienta
4.29
Terminowość
4.29

Średnia ocen

4.29

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

17

dodanych opinii

 

Były klient / 2020-07-27

Nie polecam jakichkolwiek usług od "wieczorekweb". Oszust, cham i egoista. Nie wywiązuje się z umowy. Nie wiem jakim cudem jeszcze prowadzi jakąś działalność. Typ - bo tego "człowieka" nie da się inaczej nazwać moim zdaniem na coś choruje. Nadpobudliwość i jego stan emocjonalny potwierdza to w 100%. Jest niezrównoważony psychicznie. Dobrze radzę Państwu omijać jakikolwiek kontakt z tym typem. Nie pozdrawiam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Oszustwo, nieterminowość, brak kultury osobistej,

Extra informacje

Hahaha / 2020-07-20

Wieczorek sobie podnosi ocenę to zaraz ją obniżymy :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Marek82 / 2020-04-04

Nie polecam usług wieczorekweb, zwykły oszust, pobiera dużo pieniędzy, nie robi roboty, na którą się umówiliśmy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo!

Extra informacje

WieczorekWeb LTD - Robert Wieczorek / 2019-09-23

Dziękujemy firmie www.Autow5minut.pl za kolejne genialne komentarze :) Po raz kolejny prosimy o przedłożenie umowy lub korespondencji która choć trochę podeprze Państwa słowa. Pozdrawiam Robert Wieczorek - WieczorekWeb LTD
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

WieczorekWeb / 2019-05-26

Pozdrawiamy konkurencje :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

WieczorekWeb / 2019-01-22

PS. Nie możemy wydawać skryptów stron dla każdego kto przyjdzie z ulicy i powie że jest szefem firmy a w cale nie widnieje jako szef w KRS... Także firma autow5minut nie była naszym klientem a żadała strony innego podmiotu twierdząc ze jest właścicielem skryptu który im rzekomo znikł razem z pracownikiem z którym to umowę mieliśmy wraz z NDA...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

WIeczorekWeb / 2019-01-22

Poniższe opinie napisała furiatka z firmy z którą w ogóle nie mieliśmy umowy. Nie moja wina że wasi pracownicy znikają z waszą robotą.... Przykro nam czytać takie opinie lecz normalni klienci zrozumieją ze nie wszyscy są "idealni" i ponosi ich za mocno. Pozdrawiamy zespół WieczorekWeb
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

DD / 2019-01-10

PRACOWNIK NASZEJ FIRMY, KTÓRY UMAWIAŁ SIĘ Z PANEM WIECZORKIEM JEDNAK JEST BARDZO ZADOWOLONY Z JEGO USŁUG I BARDZO POLECA FIRMĘ ROBERTA WIECZORKA JAKO SUPER PROFESJONALNĄ I RZETELNĄ .
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

WIECZOREKWEB / 2018-10-03

Panie ZBIGNIEWIE I PANIE ANTEK. Prosimy o przedstawienie umowy z nami na Państwa usługę bądź screeny korespondencji. Widać nasza konkurencja nie śpi :) Pozdrawiamy WieczorekWeb
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Sklep ogrodniczy / 2018-08-30

Korzystamy z usług pozycjonowania stron w firmie WieczorekWeb . Efekty top 5-10 na ponad 50% fraz po 4 miesiącach. POLECAM.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

szybkość, profesjonalizm

Wady

troche wysokie ceny :)

Extra informacje