Opiniuj24.pl - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Inne usługi internetowe
  • /
  • WieczorekWeb Tworzenie stron Białystok
  • /
  • 1

Opinie o WieczorekWeb Tworzenie stron Białystok

www.wieczorekweb.pl

Białystok

Cena/Jakość
3.36
Obsługa klienta
3.26
Terminowość
3.36

Średnia ocen

3.33

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

23

dodanych opinii

 

Zły omen / 2019-05-27

Ten bezczel śmie jeszcze tu odpisywać. Oddaj mi moje pieniądze złodzieju!! Myślisz, że jak zarejestrowałeś firmę w Angli to polskie prawo cie nie obowiązuje? Prokurator ci to wszystko wkrótce wyjaśni!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

WieczorekWeb / 2019-05-26

Pozdrawiamy konkurencje :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Mariusz / 2019-05-25

Uwaga firma Robert Wieczorek WieczorekWeb LTD to naciągacze, nie kończą zleconych prac i zwodzą. Omijać z daleka!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

zero plusów

Wady

same minusy

Extra informacje

Henx / 2019-04-25

Księguję właśnie fakturę od tej firmy i nie ma na niej żadnych danych pozwalających na jej zidentyfikowanie - ani NIP, ani regon, nie mogę znaleźć firmy w EDG ani w KRS. Wpisany jest adres angielski, ale identyfikatorów GB też brak. Mógłby ktoś pomyśleć, że to firma-krzak...
Obsługa klienta
1.00

Rafał / 2019-04-06

UWAGA Robert Wieczorek z Białegostoku to oszust i złodziej. Wszyscy, którzy zostali przez niego oszukani i szantażowani powinni zgłosić to na Policje.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Przemysław / 2019-03-11

Przestrzegam przed firmą WieczorekWeb LTD. Firma ta reklamuje się jako deweloper stron internetowych, a w rzeczywistości są to oszuści i naciągacze. Obiecują "złote góry", a oddają niedokończony produkt i łapią kolejnych naiwnych klientów. W portfolio podają strony, których nie tworzyli. Nie wystawiają faktur, a firmę zarejestrowali w Anglii , ponieważ uciekają przed komornikiem i podatkami. Pozytywne opinie wystawiają sobie zapewne sami, bo nie sadzę, żeby ktokolwiek był zadowolony z ich usług.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

jakość usług, terminowość, obsługa klienta

Extra informacje

WieczorekWeb / 2019-01-22

PS. Nie możemy wydawać skryptów stron dla każdego kto przyjdzie z ulicy i powie że jest szefem firmy a w cale nie widnieje jako szef w KRS... Także firma autow5minut nie była naszym klientem a żadała strony innego podmiotu twierdząc ze jest właścicielem skryptu który im rzekomo znikł razem z pracownikiem z którym to umowę mieliśmy wraz z NDA...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

WIeczorekWeb / 2019-01-22

Poniższe opinie napisała furiatka z firmy z którą w ogóle nie mieliśmy umowy. Nie moja wina że wasi pracownicy znikają z waszą robotą.... Przykro nam czytać takie opinie lecz normalni klienci zrozumieją ze nie wszyscy są "idealni" i ponosi ich za mocno. Pozdrawiamy zespół WieczorekWeb
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

DD / 2019-01-10

PRACOWNIK NASZEJ FIRMY, KTÓRY UMAWIAŁ SIĘ Z PANEM WIECZORKIEM JEDNAK JEST BARDZO ZADOWOLONY Z JEGO USŁUG I BARDZO POLECA FIRMĘ ROBERTA WIECZORKA JAKO SUPER PROFESJONALNĄ I RZETELNĄ .
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

DD / 2019-01-08

Oszust , wziął zaliczkę kilka miesięcy temu i tylko zwodzi każdego dnia a strona nie działa. Ostrzegam i nie polecam , sprawę zgłosiliśmy do Sądu i Urzędu Skarbowego ponieważ nie otrzymaliśmy nawet faktury czy rachunku za pieniadze które wziął Pan Robert Wieczorek
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Całe mnóstwo

Extra informacje