Opiniuj24.pl - Podziel się opinią!

  • Podróże i wypoczynek
  • /
  • Parki rozrywki
  • /
  • Park Rosenau Jarnołtówek
  • /
  • 1

Opinie o Park Rosenau Jarnołtówek

Atrakcje
5
Obsługa klienta
5
Poziom cen
4.87

Średnia ocen

4.96

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

46

dodanych opinii

 

Spohia / 2018-12-28

Super fajne miasteczko rozrywki dla całej rodziny! Bardzo dużo atrakcji, niektóre jedyne w swoim rodzaju, nigdzie jeszcze takich nie widzieliśmy. Edukacyjne stanowiska w sam raz dla dzieci, wielki basen i zamek dmuchany. Wszystko sprawne i bardzo zadbane. Super obsługa!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
4.67

Kamal / 2018-04-11

Polecam, bardzo fajny park, zdecydowanie warty polecenia. Nasze dzieci były zachwycone, a to najlepsza rekomendacja. Nam również bardzo się podobało. Atrakcji jest bardzo dużo, dla każdego coś dobrego. Wszystkie stanowiska sprawne, działające, zadbane, do tego wszędzie jest ktoś z obsługi. Można zapytać, poprosić o pomoc. Najwyższy poziom, jesteśmy zadowoleni!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
4.67

~dagmaras / 2017-08-20

Wpadliśmy do tego parku przy okazji naszego pobytu w hotelu Gorzelanny. Dzieciaki były zachwycone, więc to najlepsza rekomendacja. Park jest warty swojej ceny, warto zapłacić za rozszerzony bilet wstępu. Ciekawe stanowiska, niesamowite interaktywne atrakcje, wielki basen i kino. Wszystkie atrakcje sprawne i zadbane. Miły i pomocny personel.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Lesnakma / 2017-07-30

Z pobytu w miasteczku rosenau jestem bardzo zadowolona. Fantastyczna opcja na spędzenie rodzinnego dnia z dziećmi. Ciekawe miasteczko, ładnie położone i zadbane. Dużo propozycji różnych atrakcji zwłaszcza dla dzieci. Warto wybrać się latem z uwago na wielki basen i ogromny dmuchany plac zabaw. Bardzo miły personel.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~ewunia / 2017-07-20

Miejsce warte odwiedzenia odwiedzenia, zwłaszcza z pociechami. Najmłodsi znajdą dla siebie bardzo dużo ciekawych atrakcji, starsi też znajdą coś dla siebie. Ogólnie miasteczko przygotowane na odwiedziny starszych i młodszych. Bardzo przemyślany i ciekawy.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~nastka / 2017-07-16

Przyjemne miejsce, można się zrelaksować i fajnie pobawić. Bardzo dużo różnych miejsc do zwiedzenia, ciekawe interaktywne przyrządy. Bardzo duży dmuchany zamek dla dzieci, basen i lodowisko. Wszystko sprawne i działające, zadbane. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do miejsca i obsługi. Polecam.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Anita / 2017-07-09

Miasteczko Rosenau zaskoczyło mnie bardzo pozytywnie zwłaszcza ilością i jakością atrakcji dla każdej grupy wiekowej, w tym dla dorosłych. Świetne miejsce na rodzinny wypad, spodoba się dzieciom. Bardzo miła obsługa, ceny ok jak na taką ilość stanowisk. Spędziłam tutaj miłe popołudnie z całą rodziną. Polecam.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~jagodasz / 2017-06-29

Na pierwszy rzut oka niepozorny, poza tym niektóre opinie w internecie odstraszają, ale w efekcie nie żałuję, że zabrałam tam dzieci. Cena wstępu dość wysoka, ale warto, bo ilość stanowisk, atrakcji i obiektów wewnątrz jest naprawdę bardzo duża i warto wydać tę kwotę. Ciekawe, niespotykane stanowiska interaktywne, ogrom atrakcji dla dzieci, warto wejść do tawerny na dobre jedzenie. Świetny wielki basen i lodowisko.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Klara / 2017-06-23

Świetne miasteczko rozrywki, fajnie przemyślane, tematyczne zakątki, np. pompy wodne, ogród wodny, jaskinia dzikich zwierząt. Bardzo fajne kino w efektami specjalnymi, ogromny basen i naprawdę wielki zamek dmuchany. Podobało się całej mojej rodzinie. Ceny biletów dość wysokie, ale za takie atrakcje mogą być.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Tomaszjjj / 2017-06-14

Park Rosenau leży w bardzo bliskiej odległości od hotelu Gorzelanny, w którym moja firma miała warsztaty. Miłym zaskoczeniem jest fakt, że to jest miejsce nie tylko dla dzieci. Grupa dorosłych, w tym ja, bawiliśmy się w nim świetnie i każdy znalazł coś interesującego dla siebie. Wielki plus za pyszne jedzenie w samym środku parku- klimatyczna tawerna z przystępnymi cenowo daniami.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00