Opiniuj24.pl - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • PAKUTEN
  • /
  • 6

Opinie o PAKUTEN

pakuten.pl

Kobylnica

Asortyment
3.34
Dostawa
3.98
Łatwość zamawiania
4.02
Obsługa i reklamacje
3.61
Poziom cen
3.58

Średnia ocen

3.71

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

69

dodanych opinii

 

Anika / 2019-04-17

Masakra zamówiłam parę rzeczy zapłaciłam 6 kwietnia potwierdzili że pieniadze dostali jednak do dzisjaj nie dostałam meila że paczka wysłana pisałam podobno dzisjaj mieli wyslac jednak jest już późno A żadnej wiadomości nie otrzymałam. Opinie zmienie jeśli paczka otrzymam to ocenie asortyment. Mam nadzieję że warto czekać bo strasznie jestem wkurzona na zakupy wydałem 1300 zł A nie otrzymałam nic !!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ines / 2019-04-10

Jak dla mnie fajny sklep, tanio, wszystko zgodne z opisem jedynie materiał trochę mnie zawiódł ale za taka cenę to warto.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Promocje, szybka dostawa, możliwość płatności za pobraniem

Wady

Materiał- nie we wszystkich

Extra informacje

Alice / 2019-04-10

Sukienka świetnie leży, materiał znakomity i do tego szybka dostawa! W pełni polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jamonka / 2019-04-08

Świetne promocje i fajne ubrania. jeden z moich ulubionych sklepów online !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

tanio ładny sklep ładne ciuchy

Wady

----

Extra informacje

Anna / 2019-03-31

Skandal!!! Przysłali mi roztargana na plecach sukienkę i mało tego widać że szył to ktoś kto niemiał nigdy do czynienia z nitka i igła!!!
Zalety

Zadne

Wady

Extra informacje

Izolina / 2019-03-26

Sklep spoko. Ciuszki naprawdeę fajne i w super cenach. Często mają promocje, które ja chwytam. Ubrania dobrej jakości. Jak coś mi nei pasuje to zwracam i dostaję pieniądze na konto. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobry kontak ze sprzedqawca, fajne ciuchy, tanio

Wady

BRAK

Extra informacje

pół roku

Ania kondrotek / 2019-03-21

Polecam sklep paakuten szybka realizacja zamówienia sukienka identyczna jak na zdjęciu napewno Jeszcze zrobię zakupy w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka realizacja zamówienia

Wady

Extra informacje

agatasz / 2019-03-14

Słabe to body. Material niemal przeźroczysty. Nie posiada ani jednej funkcjonalnosci, która pozwoliłaby nazwać je wyszczuplającym. Zwyczajna "koszulka" z dość szerokimi (nie przylegającymi) rękawami. W ogóle nie jest rozciągliwe. Część majtkowa zarówno z przodu jak i z tyłu tak samo głęboko wycięta. Powoduje to że tył zwyczajnie marszcząc się, wrzyna się w pupę (a nie jest to wygodne - taki wałek). Plecy natomiast, układają się luźno, jakby body było za duże. Bardzo słabe szycie. Najgorsze jest to, że zdjecia sugerują fajne produkty. Rzeczywistość okazała sie inna. Trąca oszustwem...niestety.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.75
Zalety

Niska cena?

Wady

Cały produkt

Extra informacje

Zamawiająca / 2019-02-19

W listpadzie zamówiłam sukienkę...jest luty a paczki nadal nie dostalam!! Nie ma jakiejkolwiek wiadomosci ze strony sklepu. To byly moje pierwsze i ostatnie zakupy z tego sklepu. Żałosne!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma takich

Wady

Caly ten sklep to porażka

Extra informacje

szokk / 2019-02-18

Nie wiem skąd ta firma ma pozytywne opinie, ale domyślam się, że również zatrudnia ludzi od tego. Ponad rok temu zamawiałam u nich towar na allegro. Zgodnie z moją opinią wystawiłam im negatywny komentarz - towar zwróciłam, a oni później nękali mnie o wykasowanie negatywnego komentarza a jako argument podawali pozytywne rozpatrzenie zwrotu :D gdzie łaski mi nie robili bo zgodnie z prawem mam 14 dni na odstąpienie od umowy. Telefony się skończyły w momencie, gdy poinformowałam ich, że to co robią jest zwykłym nękaniem, a żadnego z komentarzy na allegro nie skasuje i jeszcze jeden telefon a zgłoszę w odpowiednie miejsce .... Dziwię się, że ich produkty można znaleźć w np. domodi ...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

brak

Wady

zbyt wiele by je wypisać

Extra informacje

0