Opiniuj24.pl - Podziel się opinią!

  • Telefonia
  • /
  • Operatorzy komórkowi
  • /
  • Mobile Vikings
  • /
  • 1

Opinie o Mobile Vikings

Cena
5
Cena/Jakość
4.65
Niezawodność
5
Obsługa klienta
4.74
Oferta
4.78
Parametry
5

Średnia ocen

4.86

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

19

dodanych opinii

 

Małgorzata / 2019-09-14

Żenada i złodziejstwo. Pobieraja kasę a nie dają transferu internetu. Rozłączają się w trakcie rozmowy! Nie są w żadnym razie godni polecenia!!!! Nie odbierają celowo telefonu kiedy powiem konkretnie co myślę na ten temat.brak zasiegu
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Chamstwo, złodziejstwo

Extra informacje

Lolek / 2019-08-23

Polecam Vikingów. No LIMIT 25 : Sms.y i Mms.y bez limitu. Rozmowy na wszystkie sieci w kraju bez limitu. 15 GB . Kumulacja danych. Super kontakt. Natychmiastowa pomoc. Możesz mieć za darmo jeśli polecisz 5 osób. Dodatkowo 10 GB za przeniesienie do nich numeru. A jeśli do płatności dodasz swoja kartę dostaniesz jeszcze bonus 1 GB danych. Polecam Mobile Vikings jak najbardziej. Skorzystaj z mojego zaproszenia na stronie: www.vikings.kkozle.eu
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Internet

Wady

Brak

Extra informacje

janek / 2019-08-14

Jestem nowym użytkownikiem Vikings Mobile. – Wcześniej byłem w wielu firmach. I zawsze coś było nie tak. – Mimo,że u niektórych taniej to znów internet prawie mnie chodził . Jak np. w Lyca. – Tutaj za 25 złotych dostaje 15 GB internetu i wszystko bez limitu. Internet się kumuluje. Dodatkowo za przeniesienie daja 10 GB. – Jestem zadowolony i polecam. – za 5 zaproszonych osób można mieć za darmo. – Skorzystaj z tego linka? Nic nie tracisz a ktoś może zyskać https://mobilevikings.pl/pl/registration/price_plan_mgm/?utm_term=14-08-2019&utm_medium=referral&utm_source=referral
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

neron / 2019-07-19

No cóż powiem krótko już raz byłem Vikingiem, ale zdradziłem na rzecz najpierw a2mobile, a później Lycamobile i to był błąd. Wróciłem i jestem bardzo zadowolony - mam możliwość korzystania z dwóch sieci co zapewnia mi zawsze zasięg, zawsze bardzo dobry transfer internetu no i możliwość obniżenia kosztów prawie do zera. Polecam Mobilevikings. Jeśli moja opinia ci pomogła to przy przenoszeniu numeru zastosuj mój kod polecający - [email protected]
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Możliwość korzystania z 2 sieci (Play, Tmobile) - masz zawsze zasięg

Wady

Extra informacje

Paweł / 2019-07-10

Starałem się dokładnie opisać sieć Viking mobile z perspektywy zwykłego użytkownika - DOCZYTAJ DO KOŃCA. Mam ofertę no limit, płacę 25 zł miesięcznie, mam 15 GB internetu dodatkowo dostalem 10GB za przeniesienie numeru. Wszystkie połączenia i SMS-y za darmo, stacjonarne za darmo, MMSy za darmo i co jest wielkim atutem niewykorzystane GB internetu przechodzą na następny miesiąc, wiec można sobie uzbierać sporo GB i podczas wyjazdów korzystam z tel. jako hotspota i na laptopie można śmigać do woli. Z zasięgiem nie miałem nigdy problemu a internet LTE działa bardzo sprawnie. Biuro obsługi jest rewelacyjne, młodzi ludzie, rozmawiają z Tobą na luzie, wszystko sprawnie załatwione, pisałem również przez Facebooka- odpowiadają od razu. Dla mnie ważne jest, że nie muszę się wiązać jakąś dwuletnią umową, kiedy chce to mogę zrezygnować, miesiąc wypowiedzenia i do widzenia ???? Jeżeli z Twojego polecenia (masz swój specjalny kod) ktoś skorzysta i dołączy do Vikingow to nasz 3 zł. taniej do rachunku co miesiąc a jeśli uzbierasz 5 osób to nasz zupełnie darmowo, po prostu nic nie płacisz co miesiąc ????. Długo przeswietlalem różne oferty i wygrał Viking. Aplikacja jest bardzo prosta i czytelna, a dodatkowo nie pobiera internetu z Twojego Pakietu. Masz tam dokładne dokładny stan internetu który Ci pozostał i niezbędne informacje. W aplikacji możesz ustawić sobie automatyczna płatność, co jest bardzo wygodne, co miesiąc Viking pobiera 25 zł a Ty masz spokój z robieniem comiesięcznych przelewów. Generalnie - rewelacyjna sieć. Proszę skorzystaj z mojego kodu polecającego, nic nie tracisz a ja mogę mieć tròjaka taniej ????. Pamiętaj - dobro wraca, kiedyś ktoś skorzysta z Twojego kodu, Vikingowie muszą sobie pomagać. Mój kod to adres mail: [email protected] - wpisz go w pole gdzie pytają czy jesteś tu z polecenia, doceń moją recenzję, pozdrawiam i życzę udanych podróży z VIKINGIEM, wsiadaj do Drakkaru i płyn. ????.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

rafał / 2019-06-13

Wole mieć za FREE i Wole kumulować GB internetu na czarną godzinę :D ! ale chill on też jest ok ale osobiście korzystam z no limit Dzięki wykorzystaniu mojego kodu Ty zaoszczędzisz na doładowaniach i ja zaoszczędzę. Korzystajmy! Niewiele sieci daje taką możliwość :) Mój link polecający: https://mobilevikings.pl/pl/referral/48691753375
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

wszystko za darmo i kumulowanie internetu

Wady

brak

Extra informacje

1,5 roku

Viking / 2019-04-21

Przeniosłem się z PLUSa i jak narazie jest tylko lepiej. Wszytko ok, zero problemów z zasiegiem i internet LTE bez żadnych problemów. Pakiety internetowe kumulują się z miesiąca na miesiąc. Szczerze polecam. Zapraszam z mojego linka, warto: https://mobilevikings.pl/pl/referral/48728363881
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Magda / 2019-03-25

Serdecznie polecam Mobile Vikings na tę chwilę nie ma lepszej oferty na rynku. Za 25 zł dostajemy nielimitowane: stacjonarne, komórkowe, smsy, mmsy i 15 GB internetu LTE, który się kumuluje w nieskończoność! Za Samo przeniesienie numeru dostajemy dodatkowo 10 GB internetu. Zasięg każdej sieci, autodoładowania- koniec z pilnowaniem terminu, instynktowna aplikacja, łatwy kontakt. Za przeniesienie numeru przy użyciu mojego kodu polecającego otrzymasz 19zł do wykorzystania na kolejne swoje doładowania. Mój link polecający: https://mobilevikings.pl/pl/referral/48796531504 Dzięki wykorzystaniu mojego kodu Ty zaoszczędzisz na doładowaniach i ja zaoszczędzę. Korzystajmy! Niewiele sieci daje nam taką możliwość :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Madziunia / 2018-11-29

W MobileVikings jestem od marca 2017. Na bieżąco obserwuję oferty innych operatorów - na tę chwilę MV ma najkorzystniejszą ofertę. Za 29 zł dostajemy pakiet NoLimit: komórkowe, stacjonarne, sms/mms oraz 15 GB neta, który się kumuluje przy systematycznym przedłużaniu. Pakiet jest ważny 31 dni. MV mógłby dołożyć korzystniejsze pakiety w roamingu i byłoby miodzio, a i może trochę lepszy zasięg internetu, ale z tym ogólnie krucho w Polsce. Samo przeniesienie numeru to minimum formalność. Warto sprawdzić tego operatora i możliwe, że zostać na dłużej jak ja. Polecam serdecznie. Dodatkowo zamieszczam działający kod polecający, dzięki któremu otrzymasz 19 zł do wykorzystania na kolejne doładowanie. Mój kod: ZcDIOtdC
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

Kumulacja internetu, niska cena pakietu no limit

Wady

roaming, zasięg

Extra informacje

ponad rok

Mariusy / 2018-09-04

Polecam Mobile Vikings Nie znajdziesz lepszej oferty!!! W ofercie NO LIMIT za 25 zł dostajesz wszystko nielimitowane + 10 GB Internetu za przeniesienie numeru. Wpisz mój link polecający: https://mobilevikings.pl/pl/referral/48503995310 Dzięki wykorzystaniu tego linku razem oszczędzamy na doładowaniach.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

wsyzstko na plus

Wady

brak

Extra informacje