Opiniuj24.pl - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Windykacja
  • /
  • Kancelaria Ultimatum Jarocki
  • /
  • 1

Opinie o Kancelaria Ultimatum Jarocki

www.kancelaria-ultimatum.pl

Warszawa

Poziom cen/prowizji
1
Rzetelność
1
Skuteczność
1.08
Terminowość
1.08

Średnia ocen

1.04

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

12

dodanych opinii

 

Prokurator / 2020-02-10

Ultimatum jawnie robi sobie jaja z polskiego prawa, gra na nosie prokuraturze, policji. Zarejestrowali się w Anglii w Polsce adresy podają fałszywe, dziennikarkę, która stawiła się za okradzionymi przez nich staruszkami, zwyzywali przez telefon. Podszywają się pod legalnie działające firmy w Polsce. To jest całkowita tragedia
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.25
Zalety

Wady

To jest wielki przekręt, kasę biorą z góry, albo nie można się wycofać, umowy zawierają klauzule niedozwolne

Extra informacje

Barbara K / 2020-02-03

Wszystko na ich temat jest w reportażu https://www.polsatnews.pl/wideo-program/interwencja-poszkodowani-dwa-razy-rowniez-przez-kancelarie-odszkodowawcza_6710114/ Jarocki zwyzywał nawet dziennikarkę, a firma od znaku towarowego, którym się Jarocki posługuje, mówi że znak jej ukradli, Adres w Wawie też fałszywy :).
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.25
Zalety

Wady

Nie podejmują żadnych działań, chcesz się wycofwać dostaniesz wezwanie na min 5%. Zwykły fraud.

Extra informacje

Kajman / 2018-11-05

Apel do policji i prokuratury!!! Weźcie sie za nich. Aż mi sie wierzyc nie chce że pod płaszczykiem kancelarii adwokacjej kryja sie takie typy spod ciemniej gwiazdy i co gorsza nadal funkcjonują. Ja też przyłaczę się do pozwu zbiorowego. Nie chce by w prawożądnym kraju funkcjonowały takie oszukańcze organizacje.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

Nie wpłacać pieniędzy / 2018-11-02

Oszuści, ściemniacze, naciągacze. Nie wpłacać im ani złotówki. W końcu wylądujecie w pierdlu cwaniaczki.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

kłamią, naciągają, obiecują, nie dotrzymują słowa, wyciągają kasę nie robiąc nic

Extra informacje

Łukasz / 2018-10-22

Dołącze do pozwu. Byłem w programie interwencja - bezskutecznie. Nadal bez zmian. Kontakt: [email protected]
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Kontakt do pozwu zbiorowego: [email protected]

Kathy / 2018-09-19

Ci ludzie jeszcze dzialaja. Niedawno do nich dzwonilam, przyslali mi papiery do wypelnienia. Dla mnie nawet pierwsza rozmowa wydawala sie niezbyt mila. Na szczescie przeczytalam opinie i uchronilam sie przed oszustami. Dziekuje wszystkim
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

stefan / 2018-08-29

Chetnie dolacze do pozwu zbiorowego,o ile taki bedzie.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

-

Wady

-

Extra informacje

KRK / 2018-08-22

Nie do wiary że w naszym Państwie można tak bezkarnie okradać ludzi ULTIMATUM to oszuści piszący pozytywne opinie o sobie nie robią nic więcej poza okradaniem ludzi
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

0

Wady

100%

Extra informacje

Krzysztof / 2018-08-21

Witam. Czy ktoś prowadzi sprawę przeciwko tym oszustom. Chciałem dołączyć się do pozwu. [email protected]
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

oszukany / 2018-06-29

Kontakt z ta niby kanceleria od czasu wplacenia pieniedzy prawie niemozliwy.Moje maile sa ignorowane lub dostaje wiadomosc,ze adwokat ma dyzur w piatki.Wczoraj grozono mi pozwem,gdyz jak powiedzial mi jeden z wlascicieli kancelarii ,,jest przekonany iz to ja na forach pisze negatywne opinie o kancelarii.Smiech na sali.Ciekaw jestem,czy wszystkich,ktorzy wystawiaja negatywne opinie tez zastrasza pozwem do sadu.W rozmowie telefonicznej k..wy lataly jak skowronki.Pelna profeska..ha ha.Dostal ode mnie linki z opiniami i link do reportazu.Oczywiscie,jak powiedzial,reportaz to jakas pomylka :D Na szczescie stracilem na nich niewielka kwote.Ale,chetnie dolacze do pozwu zbiorowego,o ile taki zaistnieje.Dodam tylko,ze na ich profile Fb sa fantastyczne opinie,pisane przewznie z fake kont.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

nie ma

Wady

same

Extra informacje