Opiniuj24.pl - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Windykacja
  • /
  • Kancelaria Wierzytelności Ultimatum Marcin Protaziński i Rafał Jarocki
  • /
  • 1

Opinie o Kancelaria Wierzytelności Ultimatum Marcin Protaziński i Rafał Jarocki

www.kancelariaultimatum.pl

Warszawa

Poziom cen/prowizji
1.66
Rzetelność
1.62
Skuteczność
1.63
Terminowość
1.62

Średnia ocen

1.63

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

97

dodanych opinii

 

Michał / 2019-12-10

Kroją staruszków na kasę bez litości. W Polsacie o Ultimatum w interwencji mówiła starsza para jak próbowali ich okraść, mówił też jeden młody człowiek, ale takich ludzi są setki. Grandziarze z Ultimatum nie boją się żadnej odpowiedzialności, tekturowe państwo polskie zamiast chronić starsze osoby to przykłada swoje łapska do okradania tych biednych staruszków. Naprawdę trzeba być całkowicie amoralnym aby tak działać.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Wykorzystują łatwowierność osób straszych

Extra informacje

Andrzej / 2019-12-03

Najlepsza opinia o kancelarii jest od Pani Moniki Grzyb cytuję Monika Grzyb Monika Grzyb 5 opinii rok temu Szukałam jakiegoś kobiecego samochodu w niezbyt wysokiej cenie. Myślałam, że będę miała z tym problem aby znaleźć coś ciekawego... a tutaj proszę bardzo. Stałam przed ciężkim wyborem pomiędzy 4 autami ;). HAHAHAHAHAHA Firma która wystawia pozytywne opinie pomyliła się okrutnie hahahah jakaś masakra przestrzegam przyszłych klientów , firma nie posiada nipu ani krs chociaż gdzieś w necie podali kilka cyferek żeby byli na portalu hahahaha wałek na wałaku i wałkiem pogania tv Polsat robiło reportaż Adres to podkowa Leśna .
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

żadnych

Wady

same

Extra informacje

kupa smiechu

Tereska / 2019-11-16

Jak zobaczyła opinie a potem reportaż w Polsacie o tej pseudo kancelarii to aż się wystraszyłam. Stracić pieniądze i jeszcze być zastraszanym telefonicznie to jest za dużo na moje nerwy. Trudno to zrozumieć, że takie firmy mogą działać legalnie i rząd ze swoimi organami nic z tym nie robi. Gdzie jest UOKIK, GIODO, prokuratura? Żeby Polsat stawał po stronie oszukanych a organy państwowe nie robią nic?
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

Karol Stundt / 2019-11-10

Jeżeli ktoś czuje, że został przez tą firmę oszukany, to proszę śmialo pisać. Wszelkie wezwania do zapłaty dziesiątek tysięcy od tej firmy natychmiast zgłaszać na policję i do prokuratury w Jeleniej Górze o której jest mowa w interwencji programu telewizyjnego stacji Polsat. Jeżeli, ktoś został wpisany do nielegalnego katalogu dłużników, zawierającego fałszywe informację, proszę pisać do urzędów zajmujących się ochroną danych osobowych i ochroną konsumentów. To, że ta firma jest zarejestrowana w Angli utrudni pracę urzędnikom, ale będzie ona możliwa i przyniesie rezultaty. Przedewszystkim należy szeroko pisać o ich praktykach, aby inne osoby nie stały się ofiarami jak te ze słynnego już programu telewizyjnego z anteny Polsatu.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Dużo zostało już napisane.

Extra informacje

Alicja / 2019-11-05

Firma zamieściła nagrodę orłów Prawa , zapomnieli dodać Orły Interwencji Polsat
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Same

Extra informacje

Żadnych zalet same minusy brak kontaktu Goźby i zastraszanie

Iwona Krawska / 2019-11-01

Ultimatum to nie jest żadna kancelaria, to zwykła firma na słupa z Angli. W sieci podają fałszywe adresy, dzwoniłam wczoraj do Złotych Tarasów, nigdy o nich nie słyszeli. Polecam oglądnąć reportaż o nich, zanim się wkopie człowiek na dobre - > Reportaż Polsatu o Ultimatum https://www.polsatnews.pl/wideo-program/interwencja-poszkodowani-dwa-razy-rowniez-przez-kancelarie-odszkodowawcza_6710114/
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Już nawet telewizja o nich robi interwencje.

Extra informacje

Ja.1 / 2019-10-29

Dzwoni się do Nich to jak łaskawie odbiorą to nazywają ludzi nienormalnymi , że dzwonią i się pytają . Pan powiedział : " że jestem nienormalna , że dzwonię i się pytam o sprawę jak i tak mnie do sądu poda "
Rzetelność
1.00

Irena / 2019-10-23

Wszystkie opinie na google są kupione, mają wynajętą osobę z Bolesławca IMAGE Ilona Kowalska ul. 1go maja 13/2 59-700 Bolesławiec NIP 894 292 49 61 która za kasę wypisuje im opinie, ta sama osoba hejtuje także w sieci osoby które napiszą prawdę o Ultimatum i Jarockim. Polsat ma robić nowy program o nich, nową interwencję o tych ludziach, poprzednia nie odniosła skutku.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Mają wynajętą firmę hejtującą

Extra informacje

Dominika / 2019-10-09

Najlepiej pani niech od nich żadnych listów nie odbiera ani z nimi nie gada. Nic nie nalicza bo to oszuści nic im niech pani nie płaci
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Złodzieje

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Paulina / 2019-10-07

Czy po podpisaniu umowy ale braku wplat na ich konto mozna jeszcze anulowac z nimi umowę? Czy jeżeli to oszuści to czy mogą naliczyć na mnie koszty zerwania umowy?
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00