Opiniuj24.pl - Podziel się opinią!

  • Podróże i wypoczynek
  • /
  • Parki rozrywki
  • /
  • Energylandia Zator
  • /
  • 9

Opinie o Energylandia Zator

Atrakcje
4.98
Obsługa klienta
4.96
Poziom cen
4.93

Średnia ocen

4.96

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2119

dodanych opinii

 

andrzej / 2020-02-05

Bardzo ładny, nowoczesny park. Z pewnością wrócę w przyszłym sezonie
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Ulala / 2020-02-05

Polecam serdecznie osoba które lubią adrenalinę strefa ekstremalna jest czymś niesamowitym znajdzie sie zabawę na cały dzień.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Poli / 2020-02-05

Czysto, mila obsługa, dobre jedzenie mnóstwo atrakcji. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Energylandii. jesteśmy co roku Polecam.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Mała miii / 2020-02-05

W Energylandii jest coś dla każdego, zarówno ekstremalne przejażdżki (Hyperion, Zadra), dla lubiących wodne atrakcje - zjeżdżalnie i dla mniejszych basen z atrakcjami. Są też przedstawienia, gdzie można mile spędzić czas i podziwiać umiejętności artystów.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

czrek74747 / 2020-02-05

Super miejsce! Mega jedzenie i atrakcje ❤️ Przyjechałem z rodzinką i strasznie dobrze sie bawiłem, wszyscy ludzie sa tu tak pozytywni! Wow!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

mONIA / 2020-02-05

Świetne miejsce, byliśmy 2 września bez kolejek. Świetnie że co rok jest nowa ekstremalna atrakcja, widać że planują nowe. Warto by było też co jakoś czas wysłać tajemniczego gościa bo duża część personelu jest tak zfochowana że nie miło się robi klientom ( głównie na strefie basenowej buraków masa) którzy psują opinie i fajną zabawę.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

tYMEK / 2020-02-05

Zadra jest naprawdę megaaaa! Ogólnie sporo ciekawych atrakcji dla każdego, można fajnie spędzić czas!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Wiewióra / 2020-02-05

Park dostosowany do każdego wieku. każdy znajdzie atrakcje dla siebie, ci najmłodsi i najstarsi. Jest to ciekawe rozwiązanie.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Boguś / 2020-02-05

Bardzo smakuje mi jedzenie w energilandii. Pączusie są wspaniałe. Dzieciaki się bawią na kolejkach a ja podziwiam architekturę parku. Później na basen i cały dzień udany!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Walhalla / 2020-02-05

Byliśmy na Halloween w energylandia, była super zabawa. pogoda się udała. domy strachów były ciekawe. wrócimy jeszcze na imprezy tematyczne.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00