Opiniuj24.pl - Podziel się opinią!

  • Telewizja
  • /
  • Telewizja cyfrowa
  • /
  • Cyfrowy Polsat (TV)
  • /
  • 1

Opinie o Cyfrowy Polsat (TV)

Cena
1.5
Cena/Jakość
1.47
Niezawodność
1.15
Obsługa klienta
1.34
Oferta
1.64
Parametry
1.3

Średnia ocen

1.40

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

96

dodanych opinii

 

Stały klient / 2019-02-10

Banda złodzieji decydentów, dykty ciężkie obijają a oni w ciula walą i się chwalą że klientów w dupę napierda**ją
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
1.00
Zalety

Są jakieś?

Wady

Brak troski o klienta, buractwo, ostentacyjnie w d**ę je***two

Extra informacje

Po co? I tak oleją

Stały klient / 2019-02-10

Banda złodzieji decydentów, dykty ciężkie obijają a oni w ciula walą i się chwalą że klientów w dupę napierda**ją
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
1.00
Zalety

Są jakieś?

Wady

Brak troski o klienta, buractwo, ostentacyjnie w d**ę je***two

Extra informacje

Po co? I tak oleją

Stefcio / 2018-01-10

Tak mnie denerwował ten polsat, że wywaliłem televizor przez okno, kasowali mnie za abonament RTV, kasowali mnie za abonament polsatu, za abonament internetu i za abonament wody najdrozszej w europie i za abonament telefonu stacjonarnego i za obonament telefonu komórkowego, abonament internetu, kurwa mac same abonamenty, wpizdu wszystko wywalilem i jest mi lepiej, telefon prepad za 20zl www.play.pl miesięcznie, zamiast przygłupawej telewizji youtube.com, neta mam bez abonamentu w www.airmax.pl, wode mam swoją z studni, jeszcze tylko prąd mój umysł poczuł odrobinę wolności, bez TV i całego szamba, które w koło niego się kręciło a przy okazji pieniędzy zostało wiecej
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
1.00
Zalety

nie ma zalet telewizizja

Wady

same

Extra informacje

scierwo zabierające czas

~K_Wawa / 2017-08-28

Szczerze odradzam. Mieszkam w Warszawie. Niestety czy słońce, czy wiaterek, czy deszczyk - często nie ma sygnału i tnie się obraz. Obiecywali, że jedynie przy naprawdę potężnej śnieżycy czy ulewie może być gorzej. Ale tutaj piękna pogoda a tv nie ma. Wcisnęli droższą wzmocnioną antenę...ale jak dzwonisz z reklamacją to każą na swój koszt spwca wzywać bo oni nie naprawiają i monterów nie mają. Kasę płać i się odczep - takie podejście do klienta. Pani nawet mi kazała sobie wejść na dach i poruszać anteną bo nic innego nie poradzi. Dziwnym trafem bardzo często jakieś wydarzenie sportowe zacina, brak obrazu...podczas gdy inne kanały działają. Nie przedłużę umowy napewno. Odradzam szczerze. WadyZły zasięg, tv nie odbiera nawet przy pięknej pogodzie, brak troski o klienta, brak pomocy gdy coś się psuje, nie mają serwisu antenowego-monter na swój koszt. Korzystam 1 rok i 9 miesięcy (umowa na 2 lata)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

Zły zasięg, tv nie odbiera nawet przy pięknej pogodzie, brak troski o klienta, brak pomocy gdy coś się psuje, nie mają serwisu antenowego-monter na swój koszt.

Extra informacje

Korzystam 1 rok i 9 miesięcy (umowa na 2 lata)

~Łukasz / 2017-08-10

Posiadam od kilku lat 2 umowy na 2 domy. Wymieniałem już kilkakrotnie dekodery, bo ciągle cos sie z nimi działo, czesto gubi sugnał, po wprowadzeniu HD nie dziala kilkanascie kanałow, nawet wymiana antenty na większą nic nie dała. Czesto jest tak ze dany program na jednym dekoderze działa, a na drugim (multroom) gdzie dekoder znajduje sie blizej antenty dany kanał nie ma sygnału. Trzymam do konca roku i rezygnuje z obu umów. Oddaje 4 dekodery i dziekuje bardzo. Brak słow.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00

~niezadowolona na maxa / 2017-08-01

Beznadzieja! niebieskie niebo, zero wiatru, mgły, deszczu , mzawki, czegokolwiek , wtedy moze odbiera chwilowo dobrze! masakra!!!
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

~janusz / 2017-07-26

Widzę że będę odstawał od innych opinii, ale ja wysoko oceniam prawie 10 letnią współpracę z CP. Mam wszystko co w umowie (tylko TV), dekoder działa bez problemu a obraz szatkuje tylko w czasie ekstremalnej pogody. Kontakt telefoniczny bezproblemowy i na moją prośbę od wielu lat nie przysyłają mi "przypominaczy" o potrzebie opłaty abonamentowej bo reguluję ją regularnie i na czas. Mimo tego zdecydowałem o zakończeniu współpracy (we wrześniu). W telewizji naziemnej mam ok. 30 kanałów cyfrowych za którą też płacę abonament, a telewizor ma funkcję odbioru TV satelitarnej. Oglądanie za 65 zł kanałów kodowanych które dawno zatraciły swoją świeżość nie ma sensu ale to nie jest winą CP który za te kanały komuś płaci dopóki ludzie będą chcieli je oglądać i też płacić.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

Korzystne warunki przy przedłużaniu umowy, trzeba jednak o tym pamiętać i na czas ją wypowiadać.Ja uzyskuję 3 - 5 miesięcy za darmo przy umowie na 12 do 15 m-cy. Chyba warto ?

Wady

Szczerze mówiąc nie widzę. Wszystko jest ok. i programy i obsługa i sprzęt.

Extra informacje

ok. 10 lat, abonament 65 zł z dekoderem z nagrywarką.

~Lolokol / 2017-07-24

Pierwszy lepszy wiaterek i informacja tego kanału bla bla bla już mam tego dosyć dno dno dno dno
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Nie ma zalet

Wady

Nie ma zalet

Extra informacje

Za długo korzystam

~dobry ziom / 2017-07-03

niestety wystawiam złą opinie ponieważ gdy na niebie pojawi sie jaka kolwiek chmura nie burzowa to znika sygnał a umowę mam do konca sierpnia i przechodze na zwyczajną kablówkę przynajmniej tam nie pwrodzadzają w błąd klienta
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

BRAK ZALET

Wady

zanikający sygnał przy najmniejszej chmurze

Extra informacje

3 lata korzystam

~abonamentka / 2017-06-25

Proszę o czytelne programy i ich opisy. Przed zmianą opisy były czytelne a obecnie nie mogę ich przeczytać. Czytałam opinie i są osoby które mają podobne problemy z odczytem jak ja.Proszę o rozpatrzenie tej prośby. Macie wiele złych opinii i nie reagujecie na nie to chociaż zareagujcie na nasze prośby.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00