Opiniuj24.pl - Podziel się opinią!

  • Telewizja
  • /
  • Telewizja cyfrowa
  • /
  • Cyfrowy Polsat (TV)
  • /
  • 1

Opinie o Cyfrowy Polsat (TV)

Cena/Jakość
3.33
Obsługa klienta
3
Oferta
3.67
Parametry
5

Średnia ocen

3.75

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

24

dodanych opinii

 

~niezadowolona na maxa / 2017-08-01

Beznadzieja! niebieskie niebo, zero wiatru, mgły, deszczu , mzawki, czegokolwiek , wtedy moze odbiera chwilowo dobrze! masakra!!!
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

~janusz / 2017-07-26

Widzę że będę odstawał od innych opinii, ale ja wysoko oceniam prawie 10 letnią współpracę z CP. Mam wszystko co w umowie (tylko TV), dekoder działa bez problemu a obraz szatkuje tylko w czasie ekstremalnej pogody. Kontakt telefoniczny bezproblemowy i na moją prośbę od wielu lat nie przysyłają mi "przypominaczy" o potrzebie opłaty abonamentowej bo reguluję ją regularnie i na czas. Mimo tego zdecydowałem o zakończeniu współpracy (we wrześniu). W telewizji naziemnej mam ok. 30 kanałów cyfrowych za którą też płacę abonament, a telewizor ma funkcję odbioru TV satelitarnej. Oglądanie za 65 zł kanałów kodowanych które dawno zatraciły swoją świeżość nie ma sensu ale to nie jest winą CP który za te kanały komuś płaci dopóki ludzie będą chcieli je oglądać i też płacić.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

Korzystne warunki przy przedłużaniu umowy, trzeba jednak o tym pamiętać i na czas ją wypowiadać.Ja uzyskuję 3 - 5 miesięcy za darmo przy umowie na 12 do 15 m-cy. Chyba warto ?

Wady

Szczerze mówiąc nie widzę. Wszystko jest ok. i programy i obsługa i sprzęt.

Extra informacje

ok. 10 lat, abonament 65 zł z dekoderem z nagrywarką.

~Brynio / 2017-05-04

Moi drodzy parafianie, zle dobrana antena nie bedzie dzialała w każdą pogodę. Antena działająca cały rok bez zerwań kosztuje 700 zł z montarzem. Mamy w tedy Cyfrowy Polsat cały rok, tak jak kablówki. Jestem instalatorem i wiem... W NC plus maja slabiutkie nadajniki - transpondery i aby tv chodziła jak w CP trzeba mieć droższą antenę. Racja nc i cp na antenie fi60 bedzie chodzić ale nie okrągły rok bez zakłuceń. Sam ze wzgledu na finanse mam cp na antenie fi 80 i starym konwerterzem czasem tnie... Nowa ant 80 i droższy konwerter i CP chodzi do 8 lat bez zerwań. W NC trzeba juz ant fi120 i konwerter gold...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33
Zalety

Nie narzekam, 30 zł i tylko 3 hbo nie mam. Dodatkowo internet 120Mb/s działa płynnie, place ok 60zl. W sumie około 90

Wady

Szybka windykacja, jak na moje zarobki nieraz za szybka. Na szczescie pisanie maili pomoglo i teraz wyswietlaja tylko pasek u dolu ekranu :D no i wada sa te ciagle przypomnienia. Za dwa dni, za dzien, za minute:) jakby to byl koniec swiata

Extra informacje

od 2004r

~Urszula / 2017-02-20

Panie Solorz jak mozna tak ludzi okradac ? place 60 zl i co mi w telewizji daja nonstop przez lata badziewiarskich kiepskich rabnietych daleko od noszy albo stawke i wiele innych powtorek co kase sie bierze do kieszeni zamiast kupowac nowosci?tasiemce po pare tysiecy odcinkow w ktorych juz nie maja co wymyslac i ja co miesiac placac tyle kasy nie mam co ogladac sam Pan widzi jakie opinie sa na temat tv i internetu jezeli sie nie chce prowadzic uczciwie tv to idz czlowieku na emeryture a daj czlowieka ktory moze zrobi ze my klienci bedziemy zadowoleni jezeli sie nie zmieni to pare osob zrezygnuje z tego
Zalety

zadne!!!!

Wady

bardzo duzo

Extra informacje

ok 5 lat place 65 zl

~jarek / 2017-01-25

Nie polecam,mam trzy odbiorniki w domku jednorodzinnym i co jakis czas musze przekladac karte z glownego dekodera do innego odbiornika jest to upierdliwe,czekam do konca umowy i zmieniam operatora.

~Anna / 2017-01-15

Ogladam wiadomosci pulsatu za Granica, sa beznadziejnie jalowe, nudne i bardzo asertywne. Tam nie ma wogóle energi. Dlaczego NIC nie wspomnieliście o WOŚP?? To już przesada. Żeby nie internet to myślałabym, ze Macierewicz jest święty. Może potrzebna nowa krew.

~Kris / 2017-01-03

5 miesięcy CP i minimum co 2 tygodnie telefony bo coś znowu nie działa. W końcu wymieniłem dekoder główny. Zaczęło wszystko ładnie chodzić. Moja euforia trwała całe dwa dni gdyż dekoder dodatkowy multiroom został zablokowany i nie można go odblokować ponieważ nie widzi nowej karty lecz starą.(nadmieniam ze dekoder blokuje sie cyklicznie z przerwami od 3 dni do 2 tygodni i wowczas należy do dekoderu dodatkowego włożyć kartę z głównego co skutkuje anologicznie przerwaniem oglądanego programu i bieganiem z pokoju do pokoju. Oczywiście przy podpisywaniu umomy nie było nawet wzmianki na ten temat. Kontakty z biurem klienta gdzie siedzą mało rozgarnieci( mam wrażenie ze rozmawia się z automatem ktory ma wgrane regółki ktore powtarza jak mantrę) to porażka. Kilka telefonów dziennie gdzie na połączenie trzeba czekać srednio 15 min. a później odsylanie do kogos innego gdzie trzeba znów powtarzać od nowa wszystkie dane i problem z jakim się dzwoni. Jednak to nic nie zmienia bo nastepny też nie umie poradzić sobie z tematem. Mija cale 2 dni rozmowa z 7 "KONSULTANTAMI" i juz mam ponowny odbiór. Tylko nie wiem na jak długo i czy mogę się cieszyć z "cudownej" platformy. Jeżeli chodzi o internet to dno. Proste filmiki się zacinaja wieszaja się stony apobyt w innym pokoju niż router to tak jak pokonanie przepaści.Inernet miał być "DO" 70mb/s wiec jest "DO". Maw najlepszym czasie 20mb/s Wiec ich zdaniem wywiązują się z warunków umowy bo jest "DO".Jedynie mam nadzieję że zniknie jakiś program i będę mógł się od nich odłączyć za niedotrzymanie warunków umowy.
Zalety

Albo nie ma albo ja nie zauważyłem

Wady

Za malo miejsca aby wymienić wszystkie

Extra informacje

5 miesięcy

~OpinieTelewizi / 2016-09-07

Jeden z lepszych dostawców telewizji, szybko i wygodnie. Nie mam nic do zazuczenia!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.33
Zalety

dobry zasięg

Wady

Przełanczanie kardy od dekodera raz w tygodniu.

Extra informacje

korzystam około 3lata!

~luk / 2016-07-13

Tragedia tylko nie POLSAT mam pakiet za ok. 70 zł a tam nic nie ma same powtórki dajcie spokój nie kupujcie tego lepiej na TEŚCIOWĄ popatrzeć niż na POLSAT
Zalety

Wady

Wady

za dużo by pisać

Extra informacje

6 lat

~Tomek / 2016-06-19

Oferta dobra dla nowych klientów . Wieloletnich olewają.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.67
Zalety

cena

Wady

Brak korzystnej oferty dla stałych klientów.

Extra informacje