Opiniuj24.pl - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sieci handlowe
  • /
  • Cheaptronic.pl
  • /
  • 8

Opinie o Cheaptronic.pl

www.cheaptronic.pl

Asortyment
3.52
Obsługa i reklamacje
3.3
Poziom cen
3.61

Średnia ocen

3.48

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

185

dodanych opinii

 

Kulka / 2020-07-15

To ile w końcu idą burty i czy jesteście zadowoleni? Cenę maja super i odpowiada mi Tylko ptawidzwe opinien
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kulka / 2020-07-15

To ile w końcu idą burty i czy jesteście zadowoleni? Cenę maja super i odpowiada mi Tylko ptawidzwe opinien
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kulka / 2020-07-15

To ile w końcu idą burty i czy jesteście zadowoleni? Cenę maja super i odpowiada mi Tylko ptawidzwe opinien
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna / 2020-07-15

Nie polecam!!! Zamówiłam buty ponad miesiąc temu i dalej ich nie dostałam.Gdy napisałam do sklepu dostałam informacje że buty idą z Chin co nie było napisane gdy je zamawiałam.W dodatku odpowiedzią na mojego e-maila była ,,przepraszamy za utrudnienia”.Zachowują się jak zwyczajni złodzieje którzy tłumaczą się wirusem i jeżeli buty nie przyjdą do końca lipca sprawa zostanie zgłoszona:)) mam nadzieje że jeśli buty przyjdą(chociaż wątpie) będą w dobrym rozmiarze bo z tego co widzę rozmiarówka mieszana
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Sandra / 2020-07-14

Nie polecam!! Nigdy!! Porazka!!! Buty dotarły po półtora miesiąca. Bez pudełka, zwinięte w reklamówke, bez paragonu, bez żadnego potwierdzenia zakupu. Za małe , gdzie na codzień noszone 45,5 , a ich 46 nawet nie da się nogi wcisnąć. Nike Air Max 720 z tyłu posiadają poduszeczkę, która w tym przypadku cala opada i przekoślawia buta tak, że można sobie skręcić kostkę. Podróbka i to beznadziejna. Napisałam już maila na temat zwrotu, ciekawa jestem co odpiszą.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK JAKICHKOLWIEK ZALET

Wady

SAME WADY, PODRÓBA I TO WCALE NIE NAJTAŃSZA

Extra informacje

NIE NADAJĄ SIĘ DO UŻYTKOWANIA

Mala / 2020-07-13

Dostał ktoś buty? Kurcze zamówiłam dzisiaj nie przeczytałam opini nwm co teraz czy wg dojdą ????

Predator / 2020-07-13

dostawa trwała 32 dni!! Porażka!!! Na plus kontakt i zapewnienia sklepu, ze towar będzie. Dostałem także gift za czas oczekiwania - wiec dam 4
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

wojak / 2020-07-13

Zalety: Oryginalne buty z outletu Cena Wady: Shipmemt z Azii, długo się czeka na buty
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Mati / 2020-07-13

Bardzo długa dostawa, prawie 2 miesiące, buty wygodne, Gdyby nie czekanie to bym polecił
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Wika w / 2020-07-13

Buty zostały zamówione 12 maja, do tej pory butów nie ma:) W tym tygodniu idę na policję zgłosić ze oszukują ludzi :))
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nic

Wady

Wszystko

Extra informacje