Opiniuj24.pl - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sieci handlowe
  • /
  • Cheaptronic.pl
  • /
  • 3

Opinie o Cheaptronic.pl

www.cheaptronic.pl

Asortyment
3.52
Obsługa i reklamacje
3.3
Poziom cen
3.61

Średnia ocen

3.48

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

185

dodanych opinii

 

SUM / 2020-07-30

Dziadowska firma omijać szerokim łukiem
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

SUM / 2020-07-30

Dziadowskie firma omijać szerokim łukiem

W Wawrzyniak / 2020-07-30

Dziś buty mi przyszły po ponad 2 miesiącach ! Wydaje mi się ze buty są podróbkami gdyż kupiłam sobie org, i trochę się różnią ;// Jeżeli ktoś chciałby zobaczyć jak buty wyglądają proszę pisać na instagrama - fanpage33mata Dodam jeszcze ze buty przyszły bez pudełka ;) (zamówiłam nike air force )
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.67
Zalety

Kontakt z firma

Wady

Wysyłka

Extra informacje

Nataliaa / 2020-07-30

Buty idą 4 tygodnie opinie przeczytałam po zamówieniu czego żałuję wydałam hajs i teraz się martwię że buty nie przyjadą ????
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

And / 2020-07-27

Wszystkie pozytywne opinie są dodawane przez pracowników formy cheaptronic. Prawda jest taka, że to oszuści, epidemia niczego tutaj nie tłumaczy. Buty nie przyszły a zamawiałam ponad 2 miesiące temu
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Krzywy / 2020-07-27

Co mogę napisać, długa dostawa bardzo, firma cały czad zapewniała ze dostawa będzie i po 3 tyg był listonosz z paczka Buty pasują i wygodne
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Krzywy / 2020-07-27

Co mogę napisać, długa dostawa bardzo, firma cały czad zapewniała ze dostawa będzie i po 3 tyg był listonosz z paczka Buty pasują i wygodne
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Petarda / 2020-07-27

Polecam buty ze sklepu
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

sylka1977 / 2020-07-24

Dla wszystkich, którzy zostali oszukani i po upływie 60 dni nie mają towaru. Żądanie zwrotu pieniędzy, a następnie przedsądowe wezwanie do zapłaty. Nie odpuścić pomimo zwrotu. Obciążyć kosztami procesu i zastępstwa procesowego
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67

Hanka / 2020-07-24

Mi butki szły 3 tygodnie, jak na koronę i Chiny to całkiem nieźle
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.67