Opiniuj24.pl - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Andżela
  • /
  • 2

Opinie o Andżela

andzela.com

Skierniewice

Asortyment
3.34
Dostawa
3.5
Łatwość zamawiania
3.79
Obsługa i reklamacje
3.31
Poziom cen
3.13

Średnia ocen

3.41

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

617

dodanych opinii

 

czarna / 2020-03-30

......Najbardziej mnie denerwują zdjęcia- kolor koszuli nie zgadzał się- widać teraz że zdjęcie podrasowane:( mam 164 cm wzrostu i 55 wagi...a zupełnie te ubrania inaczej leżą niż na "zdjęciach sprzedaży"- jakość taka sobie ale to cecha wszystkich sklepów o podobnym asortymencie ( można to kupić również na targowiskach i w okolicach handlowych Łodzi), tylko jeden rodzaj sukienek mam sprawdzony kupuję różne kolory. Niestety inne rzeczy odsyłam i nie będę już kupować. aaaaaa i najbardziej mnie rozśmieszają :))) konkursy za jakiś bon...wszyscy tak słodzą żeby tylko dostać coś za 100 zł :)))))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

dostawa

Wady

cena, jakość

Extra informacje

Anna / 2020-03-28

Nie daję wiary!!! Te pozytywne opinie zachwytu achy i echy mie totalnie rozwalają!!! Beznadziejny Chiński towar ładnie opakowany i to tyle....Oszustwo rzeczy złej jakości uszyte na wzór ubrań modelek ze zdjęć.
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Liliana / 2020-03-28

Dzień dobry. Mam na imię Liliana. Jestem specjalistą w publikowaniu artykułów na różnych stronach internetowych. Czy Pan/Pani byłaby zainteresowany (a) wzajemną i korzystną współpracę? Przed tym jak rozpocząć, proszę wypełnić kwestionariusz, który pomoże wyjaśnić wszystkie szczegóły współpracy: https://forms.gle/e9N9wKTw6PPTCGm69 Kwestionariusz nie jest długi, nie zajmuje więcej niż 3 minuty. Wszystkie odpowiedzi będą korzystni, żeby przyspieszyć naszą współpracę i wszystko wyjaśnić. Dziękuję bardzo za odpowiedzi i mam nadzieję na długą i owocną współpracę. Jeśli Pan/Pani ma pytania dotyczące kwestionariusza lub czegoś innego, jestem gotowa pomóc w każdej sytuacji. Z poważaniem, Liliana
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

A. / 2020-03-27

Nie warto, ciuchy z alie w cenie 3 razy wiekszej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ewa / 2020-03-27

Pieknie zapakowana paczuszka????????aż miło się odbieralo????spodnie Super ????Dziękuję Bardzo ????za tak szybkie zrealizowanie Mojego zamówienia mimo trudności jakie są, Pozdrawiam Serdecznie ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybką realizacja

Wady

-

Extra informacje

Marcela MArcepania / 2020-03-27

Bardzo serdecznie jestem zadowolona z zakupow w sklepie Andzela. Nie tylko jakos towaru ale i obsluga zasluguje na medal :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Eleonora / 2020-03-27

Garnitur super. Kolor identyczny z opisem. Myslę że bedzie moim ulubionym ciuchem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Materiał, kolor, wykonanie

Wady

Extra informacje

Angelika / 2020-03-26

Polecam . Zamówienie przyszło szybko wszystko zgodne ze zdjęciem podanym na stronie. W razie wątpliwości bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą odpowiada na wszystkie pytania . Ciuchy piękne ❤❤ POLECAM W 100% sklep Andżela????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybki kontakt ze sprzedawca

Wady

Extra informacje

Justyna / 2020-03-26

Czekam na komentarze pełne zachwytu, że "ubranka" mają cudowne metki i mają kolory żywsze niż na zdjęciu, a buciki mają takie podeszwy, że się lata nad podłogą. Kompletna żenada, towar z Chin, często te cudowne ciuszki przychodziły umazane czymś, śmierdzące wilgotnym magazynem i kompletnie niezgodne z opisem. Ceny bardzo zawyżone!!! Jakość marna, często po praniu rzeczy nie nadają się na wyjście. Przestałam kupować jak dostałam kurtkę za 300 zł z urwanym guzikiem i pomazanym czymś czarnym ( kurtka w kolorze jasnoszarym). Ubrania oversize wyglądają na żywo jak worki na kartofle!! NIE POLECAM!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

zdjęcia, cena, jakość

Extra informacje

same wady

Marta / 2020-03-26

Nie rozumiem skąd te pozytywne opinie! Chyba pracownicy je piszą! Towar zupełnie inny niż na zdjęciach nie polecam tego sklepu!!!!
Dostawa
1.00
Zalety

Brak

Wady

Porażka

Extra informacje