Opiniuj24.pl - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Andżela
  • /
  • 2

Opinie o Andżela

andzela.com

Skierniewice

Asortyment
3.32
Dostawa
3.49
Łatwość zamawiania
3.78
Obsługa i reklamacje
3.3
Poziom cen
3.12

Średnia ocen

3.40

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

555

dodanych opinii

 

Agnieszka / 2020-02-03

Mega rozczarowana asortymentem. Zwykła chińszczyzna na ładnych zdjęciach. Pomylono mikolory butów bo złożeniu reklamacji pani mi wyjaśniła ze to te same buty ale światło inaczej na nie padało podczas robienia zdjęć. Zamówiłam beżowe dostałam carmelowe. Zwracam buty i kurtkę której wymiary zostały zawyzone. Jedyne co jest na pkus to szybką dostawą. Ogólnie nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

F. / 2020-02-02

Towar kiepskiej jakości, cena bardzo zawyżona. Brak możliwości wystawienia opini w sklepie. Kolory mniej intensywne niż na zdjeciu. Wykonanie ubrania okropnie kiepskie. Wystające nitki, krzywe szwy, wycięte metki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wykonanie ubrania, przerobione zdjęcia, brak możliwości ocenienia towaru

Extra informacje

UlaR / 2020-02-02

Wielokrotnie zamawiałam, za każdym razem wszystko jest na najwyższym poziomie. Polecam z czystym sumieniem. Wracam po więcej! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

❤️❤️❤️

Wady

Extra informacje

Elzbieta Sawicka / 2020-01-31

Wspaniała spódniczka tiulowa \\r\\nCudowne spodnie dresowe \\r\\nJestem zachwycona waszymi asortymentami. DZIĘKUJĘ
Zalety

Rewelacyjny gatunek

Wady

Brak

Extra informacje

Sandra / 2020-01-30

Najwyższą opinia ???? zawsze szybką wysyłka i świetny kontakt z działem obsługi ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

SYbko wysyłka i świetny kontakt ????

Wady

Extra informacje

Dorota / 2020-01-30

Trzeci raz zamówiłam z tego sklepu ubrania i więcej już tego nie zrobię. Pierwsze zamówienie to bluzka w rozmiarze One size, w opisie na rozmiar od s do xl , ja zamówiłam rozmiar L(zgodnie z tabela) i za maly. Drugie zamówienie, czapka i szalik były ok. Ale trzecie zamówienie odesłałam całe, ponieważ sweter, który miał być wg zdjęcia piękny różowy , intensywny, był blady..., Obie sukienki również za małe ,rozmiar pewnie 38 na pewno nie 40 jaki zamówiłam . Sukienka miała zakończenie szwu na koronce z przodu na dekolcie, wyglądało to tandetnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Szybka dostawa, szybki zwrot pieniędzy.

Wady

Rzeczy ze zdjęć nie odpowiadają rzeczywistości. Niektóre rzeczy wyglądają tandetnie, na pewno nie za taką cenę.

Extra informacje

Dostawałam kilka razy maila, że produkt jest dostępny ale po kliknięciu linka z maila , nadal był niedostępny. Opinie negatywne o produkcie nie są umieszczane, napisałam taką opinie pod sweterkiem i trafiła do moderatora i koniec, nie została zamieszczona, z tego co wiem , nie tylko moja opinia w ten sposób była potraktowana.

Chyba sprzedaż spada bo wysyp pozytywnych komentarzy. Produkt nie jest wart ceny, te same ubrania,buty i torebki są choćby na allegro czy olx. Oczywiście cena duzooo mniejsza. Opakowanie kartonowe-dla mnie bez znaczenia,w karton się nie ubiorę,a rzeczy i tak są pogniecione. Produkty najczęściej wyglądają inaczej delikatnie mówiąc niż na zdjeciach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Materiał, zdjęcia, cena

Extra informacje

Karolina / 2020-01-29

Serdecznie polecam ♥️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jula91 / 2020-01-29

Kupowanie rzeczy na Andżela, to jedna wielka loteria. Niektóre ubrania są podobne do tych na zdjęciach, ale druga połowa to jakiś żart . Wysyłają towary o innym kolorze niż na zdjęciu, wszystko zawyżone. Źle wysyłane rozmiary. Jakoś materiału zostawia dużo do życzenia. Kontakt ze sprzedawcą, najgorszy jaki miałam w życiu. Nie odpisali mi na żadnego maila.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Ładnie pakowane ubrania

Wady

Brak kontaktu ze sprzedawcą, ubrania inne niż na zdjęciu

Extra informacje

Angela / 2020-01-28

Super jakość zamawialam już kilka rzeczy i za każdym razem jestem mega zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Brak

Extra informacje

Mam nadzieję że długo:)