Opiniuj24.pl - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Andżela
  • /
  • 1

Opinie o Andżela

andzela.com

Skierniewice

Asortyment
3.69
Dostawa
3.64
Łatwość zamawiania
4.04
Obsługa i reklamacje
3.51
Poziom cen
3.39

Średnia ocen

3.65

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

791

dodanych opinii

 

Dominika / 2020-09-23

Wystrzegać się ubrań z metką "Andżela" - droga tandeta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Aneta / 2020-09-23

1 września zapłaciłam za kurtkę. Po mojej interwencji dostałam informację, że będzie ona dostępna po 16 września. Po kolejnym e-mailu 22 września napisali, że kurtka jeszcze nie dotarła od producenta. Ciekawe, że sprzedaje się rzeczy, których jeszcze nie mają na stanie. Nie polecam. Tym bardziej, że sami od siebie nie informują klientów o brakach magazynowych, a które zostały już opłacone.
Dostawa
1.00

Joanna / 2020-09-21

Serdeczne podziękowania dla całej załogi Andżela!! Mimo natłoku spraw i obowiązków, oraz gorącym sezonem i wydłużonym czasie dostaw , moja prośba została wysłuchana i dziewczyny stanęły na wysokości zadania. W trybie natychmiastowym, paczka została do mnie wysłana! Polecam z czystym sumieniem. Będę stałą klientką ????????????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2020-09-18

Bluzka po wypraniu wyglada jak ścierka do podłogi ...koszt to 79 zł , a kardigan strasznie się mechaci i zostawia ślady na ubraniach. Koszt to 119 zł ... Jednym słowem, ubrania z tej strony to tandeta , cena nieadekwatna do jakości .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Brak

Wady

Tandeta

Extra informacje

Paulina / 2020-09-17

Koszula jest piękna. Kontakt super. Dostawa szybka ! Polecam sklep Andzela :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2020-09-17

Zamówiłam kurtkę miałam obawy ale przyszła idealna taka jak na zdjęciu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00
Zalety

Towar ładnie zapakowany, szybka dostawa

Wady

Extra informacje

BOJARSKA WIOLETTA / 2020-09-17

Polecam z całego serca!!!! Wszystko co kupuje jest cudowne, jestem bardzo szczęśliwa i zadowolona moim teraz nowym nabytkiem jest ślicznia kurteczka. Mam dużo pięknych rzeczy od Andzela, Te śliczne młodziutkie dziewczyny robią konkretną robotę są po prostu wspaniale. Pozdrawiam serdecznie i życzę samych sukcesów. Same zalety
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2020-09-17

Zadowolona z zakupu, piękny swetr. Informacje o towarze zgodne, miła obsługa. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Towar na plus

Wady

Nie ma

Extra informacje

Kasia / 2020-09-17

Wczoraj otrzymałam paczkę od Andżela powiem tyle ,że to już któraś z kolei i jestem zadowolona z zakupów chodź zanim zaczęłam zamawiać w tym butiku to weszłam na opinie i powiem szczerze że bardzo się bałam zamawiać po tych opiniach. Ale zaryzykowałam i jestem zadowolona z zakupów.Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Sylwia / 2020-09-16

Kurtka dotarła rozmiarowo ok...Bardzo dziękuję:-) Polecam sklep Andzela. Pozdrawiam...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00