Opiniuj24.pl - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Andżela
  • /
  • 1

Opinie o Andżela

andzela.com

Skierniewice

Asortyment
3.4
Dostawa
3.74
Łatwość zamawiania
3.92
Obsługa i reklamacje
3.44
Poziom cen
3.32

Średnia ocen

3.56

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

184

dodanych opinii

 

Monika / 2019-08-21

Zakupy tutaj to czysta przyjemność! Pierwszy raz zamawialam, ale też nie ostatni, to napewno! Obsługa na najwyższym poziomie, przemiła Pani która miała do mnie ogromna cieroliwsoc! Sama przyjemność! Polecam , w moim przypadku zakup torebki okazał się strzalem w dziesiątkę!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Fachowa obsługa, błyskawiczna wysyłka, produkt zgodny z opisem.

Wady

Extra informacje

Katarzyna / 2019-08-20

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Szybka dostawa dbałość o szczegóły. To mój pierwszy zakup ale napewno nie ostatni. Dziękuję ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, dbałość o szczegóły.

Wady

Brak

Extra informacje

Brak

Anna / 2019-08-20

Bardzo serdecznie polecam zakupy w Andzeli. Był to mój pierwszy zakup w tym sklepie i na pewno nie ostatni. Sukienka zgodna z opisem i z tym co widzimy na zdjęciu. Dostawa sprawie i szybko, kontrakt poprzez Messenger bardzo szybki. Super polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa, łatwy kontakt, produkt zgodny z opisem i zdjęciem z strony

Wady

Extra informacje

Bożena / 2019-08-20

Ten sklep to żenada pod każdym względem. Ja przekazuje sprawę odpowiednim organom........
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Żenada

Extra informacje

Bożena / 2019-08-19

Jestem stałą klientką i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Wszystko zgodne z opisem, jak i zdjęciem. Najlepszy butik ❤️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

brak

Extra informacje

Go-Sia Mal-Goska / 2019-08-19

Dzień dobry Otrzymałam od Pani karteczkę, jest prześliczna ???? dziękuję za expresowa przesyłkę, na pewno skorzystam z Pani usług w przyszłości ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Kurtka bardzo ładna, szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Była klientka / 2019-08-16

Okropna jakość, na zdjęciach żywe barwy, w realu masakra. Właścicielka nabija ludzi w butelke. Metki powszywane jakby to dla nich było wyprodukowane, na allegro można znaleźć te rzeczy z 30% tansze. Kobiety patrzcie na zdjecia jak sie konczy solarium dla skóry. A ceny biżuterii to kosmos, zwykle kolczyki 50 zł!!! jaaaa no dorobimy sie a glupki kupuja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nie ma

Wady

zdjecia, kolory, jakosc

Extra informacje

szmaty nie ubrania

Była klientka / 2019-08-16

Okropna jakość, na zdjęciach żywe barwy, w realu masakra. Właścicielka nabija ludzi w butelke. Metki powszywane jakby to dla nich było wyprodukowane, na allegro można znaleźć te rzeczy z 30% tansze. Kobiety patrzcie na zdjecia jak sie konczy solarium dla skóry. A ceny biżuterii to kosmos, zwykle kolczyki 50 zł!!! jaaaa no dorobimy sie a glupki kupuja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nie ma

Wady

zdjecia, kolory, jakosc

Extra informacje

szmaty nie ubrania

jaa / 2019-08-16

Nie dość, że jakoś "ubrań" (celowo w cudzysłowie, ponieważ są to szmaty do podłogi i każdy, kto tutaj "zachwala", albo jest totalnym głupkiem wydając krocie za taką tandetę, albo właścicielem sklepu podbijającym sobie opinie), to jeszcze zerowy kontakt. Zarówno mailowy jak i poprzez stronę internetową. Zwrot pieniędzy baaardzo długi, chyba celowo przetrzymują je u siebie na koncie, żeby im pracowały a ty się kliencie niecierpliw. Zwrot kasy w ustawowym 14 dniu to niestety świadczy tragicznie o firmie, że nie potrafią się z tym tak długo uporać. Lub też....mają tak dużo zwrotów, że się ledwo wyrabiają z przelewami. NIE POLECAM!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Magda / 2019-08-14

W sklepie @Andżela zamówiłam 5 ubrań. Poniżej krótka recenzja i ocena współpracy : 1. Przesyłka Pieniądze za zamówiony towar przelałam od razu. Przesyłka dotarła do paczkomatu 1,5 dnia później. 2. Opakowanie Rzeczy zapakowane w pudełko z firmowym logo. W środku rzeczy pakowane do foliówek po 2 sztuki. Moim zdaniem - jeżeli koniecznie pakujemy do worków, elegancko byłoby zapakować rzeczy pojedynczo. Ale, ale... po co te worki - ani to eleganckie, ani ekologiczne. W środku bilecik, z którego dowiaduję się, kto przygotował dla mnie paczkę. Zwykły chwyt marketingowy, który mnie za serce nie chwyta. 3. Towar Wszystkie sukienki, tuniki i bluzka okazały się ogromne i nie do noszenia. Uczciwie że strony sklepu byłoby po prostu podać dokładne wymiary w CENTYMETRACH. Byłaby to oszczędność czasu dla wszystkich - zarówno dla kupującego jak i sprzedającego. Kolory ze strony nie odpowiadają kolorom rzeczywistym. Nie jest to kwestia ustawień monitora / ekranu telefonu. Zdjęcia mają nałożony filtr, który kolor po prostu podkręca. Jakość towaru - ani dobra, ani zła. Porównywalna w 100% do najpopularniejszych sieciówek. Natomiast - z włoską jakością wykończenia nie ma to nic wspólnego. Cena jak na bazarowy towar - nie do zaakceptowania. 4. Zwrot pieniędzy 14 dni oczekiwania na zwrot pieniędzy! Pierwszy raz spotkałam się z tak nonszalanckim podejściem do tematu. Czy kupując rzecz u "Andżeli" przysługuje mi prawo do niezwłocznego otrzymania towaru i do jednoczesnego przelania należnej kwoty do 14 dni? Nie oczekuję odpowiedzi. 5. Podsumowanie Zwróciłam wszystkie rzeczy. Niestety - nie wrócę więcej do "Andżeli". Jakość ubrań w stosunku do ceny żadna, nagminne "podkręcanie" zdjęć, 14-dniowy czas oczekiwania na zwrot pieniędzy, które zimują na koncie firmy i przez ten czas popmują odsetki, lakoniczne odpisywanie na maile powodują, że współpracę z firmą oceniam fatalnie i nikomu @sklepu nie polecę. Na odchodnym mała rada - jest taka taka bajka o chytrej babie z bazaru, która chcała założyć firmę - polecam właścicielom lekturę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80